Zwemmen – WZK

Diploma Zwemmen
WZK Zwemmen heeft als visie om de zwemsport in de ruimste zin te bevorderen. Wij als afdeling Diplomazwemmen streven gezamenlijk met de andere afdelingen naar plezier in de zwemsporten en doorstroming naar die andere afdelingen. Wij werken toe naar de verschillende zwemdiploma’s, namelijk het zwem-ABC en de zwemvaardigheidsdiploma’s 1, 2 en 3, conform de richtlijnen van de NRZ, waarbij de veiligheid en kwaliteit voorop staan.

“Een diploma halen met plezier en je veilig in het water voelen.”

Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van onze gediplomeerde vrijwilligers.
Neem eens een kijkje op www.wzk-diplomazwemmen.nl

Waterpolo
Een grote groep mensen beoefent waterpolo bij WZK. De leeftijden lopen uit een van 6 jaar tot 60+ De jongste zwemmers krijgen de polovaardigheden spelenderwijs aangeleerd. Kinderen beginnen waterpolo te spelen op een klein veld met 3 tegen 3 spelers. Als de kinderen wat ouder en groter worden gaan ze het hele bad gebruiken voor spannende wedstrijden. Zowel het spel als de gezelligheid zijn bij de waterpoloërs erg belangrijk. Naast de trainingen en wedstrijden worden regelmatig extra activiteiten georganiseerd, zoals een teamavond en spelmiddag. Waterpolo is een hele leuke sport voor mensen die in team verband bezig willen zijn.

Neem eens een kijkje op www.wzk-waterpolo.nl

Wedstrijdzwemmen
WZK Wedstrijdzwemmen is de afdeling binnen WZK die zich bezig houdt met de wedstrijdsport. WZK Wedstijdzwemmen staat open voor zwemmers van alle niveaus. Zowel zwemmers die de ambitie en het talent hebben de top te bereiken als zwemmers die de zwemsport zien als vrijetijdsbesteding zijn bij WZK Wedstrijdzwemmen aan het goede adres. Zwemmers van WZK Wedstrijdzwemmen doen mee aan een uiteenlopend scala aan wedstrijden van jeugd-in-opleiding wedstrijden tot landelijke competitie en NK’s.
Plezier en prestaties gaan dan ook goed samen bij WZK Wedstrijdzwemmen.

Wil je ook eens ervaren wat wedstrijdzwemmen is, kom dan proefzwemmen. Meer informatie? Ga dan naar http://www.wzk-wedstrijdzwemmen.nl.