Volleybal – WVV

Historie
Begin 1962 vonden een aantal sportieve Wassenaarders aanleiding om een volleybal vereniging op te richten. Een vereniging toegankelijk voor alle gezindten. Op 31 juli 1962 was het feit daar…… de Wassenaarse Volleybal Vereniging (WVV) was geboren.

Wat heeft WVV te bieden
Voor volwassenen bestaat er, naast het trainen, eveneens de mogelijkheid om deel te nemen aan de competitie in één van de wedstrijdteams. Via de Nevobo (Nederlandse Volleybal Bond) zijn er diverse cursussen te volgen: onder andere voor trainers en scheidsrechters. Onze trainers en het merendeel van onze scheidsrechters zijn dus ook gediplomeerd.

Trainingstijden
Wij trainen op de woensdagavond in 2 groepen (mix en wedstrijdheren) van 20:15 uur tot 21:45 uur in sporthal De Schulpwei, Dr. Mansveltkade 1 in Wassenaar.

Wedstrijden
WVV is lid van de Nevobo (regio West). Dit houdt in dat de wedstrijdteams in competitieverband wedstrijden spelen, welke door de Nevobo worden georganiseerd. De thuiswedstrijden worden op de vrijdagavond gespeeld in sporthal De Schulpwei en beginnen om 20:30 uur.

Overige activiteiten
Naast de competitie en trainingen worden er
door de vereniging diverse activiteiten georganiseerd. Zo wordt er deelgenomen aan diverse volleybaltoernooien waar men verder ervaring met de volleybalsport kan opdoen. Ondanks het recreatieve karakter bij de senioren wordt er bij WVV op een aanzienlijk ‘hoog’ niveau volleybal gespeeld.

Elk kalenderjaar starten we met het ‘olieballen’-toernooi. Een toernooi voor leden en introducés waar in ongedwongen sfeer onderlinge partijtjes worden gespeeld. Aansluitend vindt de nieuwjaarsbijeenkomst plaats. In de maand april organiseren wij het ‘Lente….Vreugd Toernooi’. Een sfeervol en sportief toernooi voor beginnende en gevorderde mix recreatieteams (16+ jaar) in sporthal De Schulpwei. Ter afsluiting van het seizoen is er een gezellige barbecue voor alle leden en hun partner.

Kom gewoon eens langs
Het maakt niet uit of je een beginnend of een gevorderde volleyballer/ster bent. Wil je meedoen kom dan gerust eens een keer kijken op de training of, veel beter,doe je sport out fit aan en train direct mee! Een kennismakingsperiode van 4 achtereenvolgende trainingen mag je vrijblijvend meedoen en wij rekenen geen inschrijfgeld.

Nadere informatie gewenst?
Kijk dan op: www.wvv-wassenaar.nl of Facebook Wassenaarse Volleybal Vereniging