Tennis – Park Marlot

 

Intiem, sfeervol én gastvrij, tennissen bij Park Marlot  

Park Marlot staat bekend als een van de mooiste tennisparken van Nederland. Met zes gravelbanen is de club intiem en sfeervol. Vooral  de gezelligheid en gastvrije sfeer vallen op. Nieuwe leden voelen zich daarom al snel thuis. Het park ligt in een groene omgeving, op de grens van Wassenaar en Den Haag. Zowel met de auto als met de fiets is de club makkelijk te bereiken.

Het monumentale clubhuis en het zonnige terras vormen het middelpunt van het park. Hier brengen Marlotters, voor en na het tennissen, heel wat uren door. Met een goede kop koffie, een biertje met bitterballen of een lekker Indisch bordje.

Op Tennisclub Park Marlot speelt leeftijd geen rol. Ons jongste lid is 4 jaar, het oudste lid 86. Sommige leden spelen fanatiek competitie, anderen kiezen voor de ontspannen hussels op maandagavond en woensdagochtend. Jaarlijks staan tal van activiteiten op het programma. De clubkampioenschappen en het bekende Open Toernooi. Maar ook het familietoernooi, ouder-kind toernooi en het tenniskamp voor de jeugd.

Lang wachten op een baan is er niet bij op Park Marlot. Volgens veel leden is dit een groot voordeel van de club. Op de vier tennisbanen met verlichting is het  mogelijk om tot 23:00 te spelen. Heeft u vragen? Lijkt het u leuk om eens vrijblijvend te komen spelen op Park Marlot? Bel ons clubhuis of mail naar bestuur@tcparkmarlot.com