Sportdebat 9 maart 2022

Binnenkort zijn er weer de verkiezingen voor de Gemeenteraad. Trditioneel organiseert het Wassenaars Sportcontact dan een sportdebat. Corona hield de organisatie een beetje tegen, maar de recente versoepelingen maken een sportdebat mogelijk!
Op woensdagavond 9 maart wordt het sportdebat georganiseerd. In Café Plaza van het Sterrenbad wordt gestart om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom in Café Plaza.
De 8 politieke partijen hebben allemaal aangegeven aanwezig te zullen zijn en de ideeën voor de komende 4 jaar op het gebied van Sport en Bewegen aan ons te vertellen.
Zorg dat je het niet mist!
Bij Lees verder staat het volledige persbericht.

Sportdebat in Sterrenbad

Op woensdagavond 9 maart om 19.30 uur organiseert Het Wassenaars Sportcontact het 4-jaarlijkse verkiezingsdebat. Alle Wassenaarse politieke groeperingen hebben aangegeven aanwezig te zullen zijn.

Ben je een bestuurder, vrijwilliger, ondernemer, sporter, kandidaat-gemeenteraadslid of gewoon een geïnteresseerde en wil je dit verkiezingsdebat live meemaken? Dat kan! Je bent van harte welkom in het Café Plaza van het zwembad (inloop vanaf 19.00 uur).
Tijdens het debat geven kandidaat-gemeenteraadsleden hun visie op het lokale sport- en beweegbeleid voor de komende vier jaar. Welke lijsttrekker of kandidaat-gemeenteraadslid wil de komende collegeperiode écht werk maken van de sport? Wie heeft het allesomvattende plan om Nederland en Wassenaar in het bijzonder weerbaarder en gezonder te maken?
Dit gebeurt allemaal onder de bezielende leiding van de voorzitter van het Wassenaars Sportcontact, Jan Pieter Becker.

De kandidaat-gemeenteraadsleden krijgen de kans om hun visie onder andere op de volgende punten te vertellen: gratis sporten voor jongeren, jeugdsubsidie, investeringssubsidie en bijdragen in de exploitatie. Deze punten en eventueel nog andere sport gerelateerde zaken worden in een pitch van 5 minuten gepresenteerd. Na die pitch is er – ook weer 5 minuten – gelegenheid om vragen te stellen aan de pitchende partij.
Na de 8 pitches met vragen volgt een afsluitende ronde.

Kortom, het belooft een mooie en boeiende avond te worden waarin de gezondheid van de Wassenaarder in de komende vier jaar centraal zal staan, evenals de continuïteit van de sportaanbieders.